Tyyli & teksti
Kuvat
Meikki
Malli

Parasta nyt:
— Helpot kesäduot

Lookbook

Lempivaatteemme tänä kesänä? Ennakkoon mietityt setit. Ne tarjoavat valmiita ratkaisuja aamuihin ja vastaavat ikuisuusdilemmaan:
kuinka näyttää hyvältä helteellä.

Pellavapuku Pellavapaita By Malene Birger, shortsit lyhennetty vanhoista pellavahousuista, aurinkolasit Bottega Veneta.

Bermudat + pellavaa

“Syysmallistoja, kerrospukeutumista ja paksuja materiaaleja rakastavalle kesä ei ole välttämättä kovin inspiroivaa aikaa tyylillisesti.

Ratkaisu? Ilmava pellavasetti, joka hengittää helteellä eikä hiosta, vaikka paljasta pintaa ei juuri olisikaan näkyvissä. Pellavassa kiinnostaa myös sen rentous: pellavasetin suorastaan kuuluu olla väljä ja vähän rypyssä.

Laadukkaita pellavavaatteita löytyy hyvin kirppiksiltä ja esimerkiksi nämä bermudat on tuunattu täyspitkistä pellavahousuista.

Juuri nyt shortseissa inspiroi volyymi: ne saavat olla mieluummin jopa hassun pitkät ja väljät, kuin tosi tiukat tai minit.”

Shortsit Esprit.

Housupuku Toppi ja housut Tiger of Sweden / Stockmann, kengät Cos.

Kengät Cos.

Uusi univormu

“Jos kasaisin loppukesäksi muutaman asun kapselivaatekaappia, pääsisi tämä Tiger of Swedenin puku varmasti mukaan. Se on täydellinen lämpimän sään arkiunivormu, jossa on helppo viihtyä ja joka ei huuda huomiota. Toisin sanoen asu, joka sopii moneen tilanteeseen eikä ala kyllästyttää. Plussaa myös khakinvihreästä sävystä, joka sopii monelle ja tuntuu kokomustaa freesimmältä näin heinäkuussa.”

Lingerie-setti Satiinitoppi ja satiinihame Filippa K / Stockmann, sandaalit Havainas, aurinkolasit Celine.

Satiiniduo

“Harvassa materiaalissa olo on yhtä kevyt ja ylellinen, kuin valuvassa silkissä ja satiinissa. Parhaimmillaan ne ovat herkissä ja alusasumaisissa seteissä, joista on riisuttu kaikki ylimääräinen.

Tulevaa suosikkiasua hankkiessa kannattaa pitää mielessä, että pelkistetyssä tyylissä heikko laatu paljastuu heti: kiemurtelevat saumat, huono istuvuus tai satunnaiset langanvedot eivät pääse piiloon, kun asussa ei ole mitään ylimääräistä. Siksi settejä kannattaakin silmäillä nyt, kun kesämallistoja myydään pois syksyn tieltä. Esimerkiksi tämä Filippa K:n setti on alelöytö, jonka hinta oli tippunut puoleen alkuperäisestä. 

Setti ruksii monta fiksun hankinnan tunnusmerkkiä: ajaton (SJP, Gwyneth Paltrow ja kumppanit nähtiin tässä tyylissä jo 90-luvulla), monikäyttöinen (syksyn saapuessa satiinihame näyttää ihanalta pitkävartisten saappaiden ja runsaan neuleen kanssa) ja muuntautuva (toimii monen tyyppisissä juhlissa, mutta myös ihan tavallisena kesämaanantaina).”

Hame Filippa K.

Seuraa

album Instagramissa
album Facebookissa

 

 

Lisää juttuja

close
Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share