How to:

Helpot pastelliluomet

 

Meikkaaja Eevis Liedes vinkkaa, kuinka ajankohtainen huomiovärimeikki toteutetaan ilman kymmeniä steppejä ja tuotteita.

KUVAT KAROLIINA JÄÄSKELÄINEN. TYYLI & TEKSTI JOHANNA PIISPA.

MEIKKI & HIUKSET EEVIS LIEDES. MALLI IIDA/ PAPARAZZI.

 

 

”Värit ovat tämän kevään juttu vaatteissa, sisustuksessa ja meikissä. Värimeikkejä on nähty Instagramissa ja beauty-kuvissa jo jonkin aikaa, mutta nyt trendi jalkautuu isommin myös katumuotiin.

Näissä lookeissa inspiroi ajatus siitä, että värimeikin voi tehdä myös astetta yksinkertaistetummin ilman kymmeniä tuotteita ja steppejä. Riittää kunhan pitää mielessä nämä asiat.”

– meikkaaja Eevis Liedes.

VÄRIMEIKIN CHECK LIST

 

1. VÄRIKÄS LUOMIVÄRI VAATII TASAISEN POHJAN

“Väri näyttää siistiltä ja tulee hyvin esiin, kun pohja on mahdollisimman tasaisen sävyinen ja kaikki sinisyys ja kirjavuus silmän ympäriltä on peitetty. Tämä on värimeikin onnistumisen kannalta kaikkein tärkein steppi!”

2. ORANSSISTA ON HELPPO ALOITTAA

“Oransseista ja persikkaisista sävyistä on helppo aloittaa. Vaaleanpunaisissa ja punaisissakin on hyviä sävyjä: esimerkiksi baby pink on aika helppo, mutta voimakas punainen vaatii jo enemmän.

Silmätulehdus-look johtuu siitä, että väriä on levitetty vähän sinne sun tänne ja silmänympärys on kirjava. Punertava sävy kannattaa levittää vain liikkuvalle luomelle ja peittää silmänympärysiho hyvin.”

Meikkitrendit 2020, värimeikki, persikka luomiväri,

Punertava sävy kannattaa levittää vain liikkuvalle luomelle ja peittää silmänympärysiho hyvin.

 

Kuvassa: Huda Beauty Neon Green Obsessions -paletti, Glossier balm dotcom yleisvoide & Charlotte Tilburyn The retoucher-valokynä.

3. UNOHDA VANHAT VÄRISÄÄNNÖT

“Ajatuksen siitä, että tietyn väriselle silmälle sopii vain tietty luomivärisävy, voi unohtaa kokonaan. Valitse mieluummin sellainen väri, joka inspiroi ja tuntuu sillä hetkellä parhaalta.

Jos ihon sävyssä on kuitenkin paljon punaistuutta, jota ei halua korostaa, niin sinertävä sävy voi olla hyvä vaihtoehto. Pastellinen baby blue on ihana kesäsävy! Myös lila on helppo.”

4. JÄTÄ LUOMEN KESKIOSA VÄRITTÄMÄTTÄ

“Kokeile jättää luomen keskiosa värittämättä. Kun väriä sutii vain liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkkaan, sitä ei ole niin isolla alueella ja meikistä tulee hillitympi.”

 

 

“Luomivärin levitys onnistuu helpommin, kun käytössä on kaksi sivellintä: litteämpi värin levitystä varten ja pidempikarvainen ja pullea häivyttämiseen.”

5. KAKSI HYVÄÄ SIVELLINTÄ RIITTÄÄ

“Luomivärin levitys onnistuu helpommin, kun käytössä on kaksi sivellintä: litteämpi värin levitystä varten ja pidempikarvainen ja pullea häivyttämiseen. 

Häivytyssiveltimeen ei enää oteta väriä paletista, vaan sillä ainoastaan levitellään luomella jo olevaa väriä. Näin väriä on helppo kontrolloida ja häivytyksestä tulee siisti.

Tykkään Real Techniquesin siveltimistä –  esimerkiksi heidän Easy shade + blend -sivellinduo on hyvä tähän meikkiin ja maksaa alle 15 euroa.”

6. SKIPPAA MUUT VÄRIT

“Kun fokus on voimakkaan värisissä silmissä, saa muu meikki olla aika yksivärinen. Se tekee lookista modernin.

Aurinkopuuteri on poskipunaa toimivampi tuote kasvojen muotoiluun. Kuulaus ja valot ja varjot toimivat tässä meikissä paremmin, kuin värin tuominen poskille tai huuliin.”

7. EI RAJAUKSIA

Musta eyeliner vie väriltä huomiota ja tekee meikistä raskaan, joten en välttämättä yhdistäisi rajausta tähän lookiin. Lopputulos näyttää myös enemmän tämän hetken meikiltä ilman sitä.

Jos käytät aina ripsaria, niin se sopii ehdottomasti tähänkin meikkiin, mutta myös ripsivärittömyys toimii.”

“Hoidetun näköiset huulet tekevät meikistä viimeistellyn näköisen ja väritön kiilto on tähän paras tuote.”

TÄRKEIMMÄT TUOTTEET

HUDA BEAUTY NEON GREEN OBSESSIONS -PALETTI

”Huda Beautyn paletissa on hyvä värivalikoima ja sopivassa suhteessa mattaisia ja kimaltelevia sävyjä. Sen sävyt ovat huomiota herättäviä ja voimakkaita, mutta samalla pehmeitä. Esimerkiksi ruskeisiin luomiväreihin tottuneelle tämän paletin persikkainen sävy on helppo keino testata värimeikkiä.

Huda Beautyn luomiväreissä on myös paljon pigmenttiä ja ne häivyttyvät hyvin, eivätkä jämähdä yhteen kohtaan.”

GLOSSIER BALM DOTCOM, VÄRITÖN YLEISVOIDE.

”Kulttituote, jota voi käyttää monitoimivoiteena huuliin, kynsinauhoihin tai mihin tahansa kuivaan kohtaan. Moni meikkaaja käyttää tätä myös kuultotuotteena poskipäillä, koska koostumus on tosi miellyttävä, eikä ollenkaan tahmea.

Tässä kuvauksessa käytin Balm dotcomia huulilla. Hoidetun näköiset huulet tekevät meikistä viimeistellyn näköisen ja väritön kiilto on tähän paras tuote.”

CHARLOTTE TILBURYN THE RETOUCHER-VALOKYNÄ

”Charlotte Tilburyn The Retoucher-valokynässä yhdistyy valokynän valoa taittava ominaisuus, mutta toisin kuin klassisissa valokynissä, mukana on myös jonkin verran peittävyyttä.

Oikea sävy on hyvin lähellä meikkivoiteen sävyä. Jos haluaa vaalennusefektiä, niin voi valita aavistuksen meikkivoidetta vaaleamman värin, mutta jos sävy on liian vaalea, niin tummuus saattaa jopa korostua ja silmänaluset näyttävät harmaalta.

Jos olet taipuvainen silmäpusseihin, niin kannattaa olla erityisen varovainen sävyn kanssa: liian vaalea sävy toimii korostusvärin tapaan ja saattaa saada pussit näyttämään vain entistä raskaammilta. Jos taas silmänalusesi ovat tosi tummat, niin Narsin Creamy Concelear ja Tartin Shape Tape saattavat toimia valokynää paremmin.”

Seuraa

album Instagramissa
album Facebookissa

 

 

Lisää juttuja

close
Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share