Kauniita unia

Nukkuminen on vuoden 2020 kauneustrendi numero yksi.

Kauneustoimittaja Eevis Liedes vinkkasi lempituotteensa makeimpiin kauneusuniin.

 

EEVIS LIEDES & JOHANNA PIISPA. KUVAT KAROLIINA JÄÄSKELÄINEN. 

Kuka?

Kauneustoimittaja ja Cream Files -kauneussivuston perustaja Eevis Liedes.

“Aikaisemmin kuvittelin, että pärjään hyvin kuuden tunnin yöunilla. Sitten tajusin, ettei se riitä ollenkaan. Olen aina nukkunut hyvin, mutta herkkäunisen poikaystäväni kautta olen oppinut arvostamaan unenlaadun merkitystä.

Uni on myös yksi tämän vuoden suurimmista kauneustrendeistä. Kosmetiikassa tullaan näkemään paljon uusia yönaamioita ja -voiteita, mutta myös uneen liittyviä oheistuotteita, kuten rentouttavia öljyjä, balmeja ja suihkeita.”

Cream Files

Eeviksen lempituotteet makeimpiin kauneusuniin:

Tehohoitoa yöllä

Herbivore Moon Fruit -yönaamio

“Yöllä kannattaa käyttää eri hoitotuotteita kuin päivällä, sillä ihomme kaipaa eri vuorokaudenaikoina eri asioita. Kosteusvoiteiden ja seerumien tärkein tehtävä päivän aikana on kosteuttaa ja suojata ihoa. Yöllä ihomme palautuu, uusiutuu ja korjaa jo tulleita vaurioita. Ihon toimintoja yöaikaan parhaiten tukevatkin ihoa aktivoivat ja uudistavat tuotteet.

Herbivoren Moon Fruit -naamio on ollut suosikkini jo yhden hyvin riittoisan purkin verran. Naamio kirkastaa ihoa tehokkaasti yön aikana muun muassa kaktusviikunan ja vadelman ansiosta. Aamulla iho on tasaisemman sävyinen ja heleä. Naamiossa on myös AHA-happoja, jotka kuorivat ihoa yön aikana sitä uudistaen. Naamiosta löytyy myös hyaluronihappoa, joka on tehokas ihoa kosteuttava ainesosa.”

 

Rentoudu laventelilla

Supermood Beauty Sleep Sweet Pillow Scent
Frantsila Rauhoittava Laventelisalva

“Laventelilla on kehoa ja mieltä rauhoittava ja tyynnyttävä aromaterapeuttinen vaikutus, joten kaikki laventelituotteet ovat erinomaisia ilta-aikaan. Hieron Frantsilan Laventelisalvaa ennen nukkumaanmenoa kehon pulssipisteisiin kuten ranteisiin ja kaulalle. Salvaa kannattaa levittää myös jalkapohjiin helpottamaan nukahtamista.

Supermoodin suihketta voi suihkutella petivaatteisiin ennen sänkyyn menoa. Tykkään suihkauttaa laventelisuihkeen peittoon enkä tyynyyn, jotta laventelin tuoksu on hennompi.”

“Laventelilla on kehoa ja mieltä rauhoittava ja tyynnyttävä aromaterapeuttinen vaikutus.”

Gua Sha kiinteyttää ja kirkastaa

Yin Your Skin by Katja Kokko gua sha -lasta

“Valmistelen nukkumaanmenoa sammuttelemalla valoja hyvissä ajoin ja sytyttelemällä kynttilöitä. Meikin poispeseminen ja illan ihonhoitorutiini on lempihetkeni päivässä. Sen aikana saan muutaman rauhallisen minuutin, jotka ovat vain minulle.

Käytän gua sha -lastaa iltaisin erityisesti poistamaan lihasjännitystä kaulan ja leuan alueelta. Gua shaa tehdään viimeisenä hoitovaiheena sen jälkeen, kun iholle on levitetty täyteläinen kosteusvoide tai kasvoöljy. Aamulla gua sha on oiva keino laittaa lymfakierto liikkeelle ja poistaa kasvoilta turvotusta. Gua sha kirkastaa ihon sävyä ja kohottaa ilmettä. Parhaat ohjeet gua shaan saa Katja Kokon Yin Your Skin -verkkokurssilta.”

 

Silkkinen silmänaamio

Slip pure silk sleep mask

“Käytän Slipin silkkistä naamiota erityisesti työmatkoilla. Olen hieman huono nukkumaan muualla kuin kotona, joten tutun ympäristön luominen hotellihuoneeseen auttaa nukahtamisessa ja parantaa unta. Silkkinen silmänaamio ei paina silmiä tai ripsiä. Se ei hankaa lainkaan vaan tuntuu todella kevyeltä ja mukavalta kasvoilla. Erityisesti valoherkälle nukkujalle suosittelen laadukasta silkkinaamiota. Naamion voi pestä käsin kylmällä vedellä.
Yöpöydältäni löytyy aina myös vartalovoidetta, käsivoidetta ja huulirasvaa. Tällä hetkellä vartalo- ja käsivoidelempparini ovat Dr. Hauschkan MED-linjasta. Huulirasvana käytössäni on Kora Organicsin lip balm.”

 

 

“Käytän gua sha -lastaa iltaisin erityisesti poistamaan lihasjännitystä kaulan ja leuan alueelta.”

Seuraa

album Instagramissa
album Facebookissa

 

 

Lisää juttuja

close
Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share